ΕλληνικάItalian (IT)GermanDE-CH-ATEnglish (UK)Russian

Η εταιρία  ιδρύθηκε το 1974 και δραστηριοποιείται στον κλάδο του εμπορείου. Ειδικότερα ασχολείται με την επεξεργασία και τυποποίηση νωπών αγροτικών προϊόντων όπως πατάτα, καρπούζι , κρεμμύδι, λαχανικά και φρούτα. Προωθεί τα προϊόντα της τόσο στην εγχώρια αγορά αλλά και τα εξάγει σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνο

Το 2007 η εταιρεία μπήκε σε πρόγραμμα εκσυγχρονισμού με σκοπό να ανακαινίσει τις ήδη υπάρχον κτηριακές εγκαταστάσεις, να δημιουργήσει νέες σύγχρονες υποδομές, και να ανακαινίσει τις γραμμές συσκευασίας με την αγορά νέων αυτόματων μηχανημάτων. Κατόπιν πιστοποιήθηκε με HACCP & ΕΛΟΤ ΕΝ ISO22000:2005 ώστε να μπορεί να παρέχει διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

 ΣΤΟΧΟΣ

Η εταιρεία έχει δύο στόχους:

    Ο μεν πρώτος είναι να διακινεί κατά μεγαλύτερο ποσοστό τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής όπου εδρεύει

Ο δεύτερος να διαθέτει προς τους συνεργάτες του, αλλά και τους καταναλωτές όσο το δυνατόν φρέσκα - ποιοτικά αγροτικά προϊόντα. Εκτός της πιστοποίησης που προαπαιτείτε για να μας δώσει τους παραπάνω στόχους, διαθέτει και ιδιόκτητα σύγχρονα φορτηγά ψυγεία, ώστε να μπορεί να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων και την εξαιρετική ποιότητα.